Un bărbat din Taiwan a fost amendat cu 3.500 $ pentru încălcarea carantinei timp de 8 secunde

2 luni in urmă 19

De Iulia Iancu.
Publicat: 08.12.2020, 08:05.
Actualizat: 08.12.2020, 08:24

Un bărbat din Taiwan a fost amendat pentru încălcarea măsurii carantinării obligatorii timp de 8 secunde.

Bărbatul ieșise din camera de hotel, dar a fost imediat observat de angajații unității de cazare

Bărbatul ieșise din camera de hotel, dar a fost imediat observat de angajații unității de cazare

Profimedia Images

Un bărbat a afost amendat cu 3.500 de dolari pentru încălcarea carantinei obligatorii timp de 8 secunde. Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Un muncitor din Filipine, aflat în carantină într-un hotel din orașul taiwanez Kaohsiung, a fost amendat cu 3.500 de dolari după ce a ieșit din cameră timp de 8 secunde, scrie CNN.

Bărbatul a fost surprins pe camerel de supraveghere de către personalul hotelului, care a contactat Departamentul de Sănătate Publică, a raportat CNA. Conform regulilor de carantină din Taiwan, oamenii nu au voie să-și părăsească locuințele.

În orașul Kaohsiung au fost puse la dispoziție 56 de hoteluri pentru persoanele care intră în izolare.

Măsurile aplicate de Taiwan pentru limitarea răspândirii cazurilor COVID

Taiwanul a fost apreciat pe scară largă pentru modul în care a gestionat criza coronavirusului. Nu a fost niciodată nevoie să se impună un lockdown național, așa cum a procedat China continentală și majoritatea statelor de pe glob.

Autoritățile taiwaneze au început examinarea pasagerilor pe zborurile directe din Wuhan, unde virusul a fost identificat pentru prima dată, pe 31 decembrie 2019. Guvernul a investit, de asemenea, în testarea în masă și în urmărirea rapidă și eficientă a contacților direcți.

Insula locuită de 23 de milioane de persoane a înregistrat doar 716 cazuri de coronavirus și șapte decese, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

coronavirus china pandemie covid covid-19 taiwan restrictii covid masuri coronavirus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă