Un bărbat din Sibiu este acuzat că și-a ucis prietenul. Suspectul a aruncat trupul victimei în râul Cibin

1 lună in urmă 4

Un bărbat de 58 de ani din Sibiu a fost reţinut după ce şi-ar fi ucis prietenul, în vârstă de 72 de ani, în urma unui conflict iscat pe fondul consumului de alcool. Suspectul ar fi tranșat trupul victimei după care l-a aruncat în râul Cibin, transmite Agerpres.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu o săptămână, când cei doi s-au întâlnit și au băut mai mai multe pahare de alcool. La un moment dat, ar fi izbucnit un conflict între ei, iar suspectul și-ar fi lovit amicul, care a căzut la pământ.

„Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit Agerpres.

Victima a dispărut de la domiciliu pe 16 februarie, iar joi, polițiștii au demarat operațiunile de căutare în râul Cibin.  La căutările demarate pe malurile râului a fost  prezent şi procurorul criminalist care conduce ancheta.

Joi, suspectul a fost condus la locul unde au fost aruncate părţi din cadavru, iar vineri a fost reţinut pentru a fi prezentat Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă