Un bărbat din Râmnicu Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 cu fiul său de 7 ani în braţe

2 săptămâni in urmă 22

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe. Din primele informaţii, vâlceanul s-ar fi aruncat miercuri seara împreună cu copilul său în vârstă de şapte ani, informează Agerpres.

Poliţiştii vâlceni au fost anunţaţi de incident prin 112. „Astăzi, în jurul orei 16:00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, şi copilul său minor, în vârstă de 7 ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul a decedat la spital, unde a fost transportat alături de fiul său, ambii având multiple traumatisme. Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între 19:00 – 7:00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email la [email protected]

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă