Un bărbat din Ploiești a murit, după ce s-a aruncat de pe un bloc. Omul cerea să-și vadă copilul, încredințat mamei

1 lună in urmă 35


Un bărbat în vârstă de 30 de ani a murit, duminică, după ce s-a aruncat în gol de pe un bloc cu opt etaje din Ploiești, sub privirile pompierilor ajunși la fața locului. Potrivit Observatorul Prahovean, tânărul a recurs la acest gest, întrucât era în proces de divorț cu soția, iar copilul a fost încredințat acesteia.


Potrivit IPJ Prahova, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel de 112 despre faptul că, pe strada Cantacuzino, un bărbat de 30 de ani din Ploiești s-a urcat pe un bloc și solicită să își vadă copilul.


Agenţii sosiţi la faţa locului au urcat după el și au încercat să-l liniștească și să-l convingă să coboare, însă demersurile au fost în zadar.


Martori citați de Observatorul Prahovean spun că bărbatul s-ar fi aruncat de pe bloc cu un ursuleț în brațe, cel mai probabil al copilului.


Medicii sosiţi la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.


Politiștii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitatea cum s-a produs evenimentul. Totodată se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă