Un bărbat din Moldova, plecat la muncă în Germania, a aflat că e mort la întoarcerea în ţară

4 săptămâni in urmă 1

Un bărbat din Republica Moldova, plecat la muncă în Germania, trăieşte o perioadă extrem de delicată, după ce s-a întors în ţara natală şi a aflat că autorităţile din Republica Moldova l-au declarat mort în urmă cu ceva timp.

Bărbatul din Moldova, plecat la muncă în Germania, declarat mort în toamna anului trecut

Ghenadie Furman caută soluţii pentru a demonstra autorităţilor din Republica Moldova că nu este mort

TV 8

Bărbat, plecat la muncă în Germania, în 2018, a fost declarat mort de autorităţile din ţara natală după ce au descoperit un cadavru.

Ghenadie Furman, din Baurci-Moldoveni, a plecat la muncă în Germania, în 2018, iar de curând s-a întors acasă. Însă, bărbatul a avut mari probleme încă de la graniţă, după ce i s-a spus că toate documentele sale au fost anulate.

Conform TV 8, Ghenadie Furman a mers la fiica lui pentru a se odihni o zi, iar apoi a luat cu asalt autorităţile locale pentru a afla de ce i-au fost anulate documentele. Nu mică i-a fost surprindere când a aflat că autorităţile locale l-au declarat mort.

În toamna anului trecut, autorităţile locale au descoperit un cadavru şi s-a presupus că este trupul neînsufleţit al lui Ghenadie Furman. În momentul în care a mers să identifice cadavrul, fiul său a precizat că nu este vorba de tatăl său. Totuşi, anchetatorii au mers mai departe în demersul lor şi l-au declarat mort pe Ghenadie Furman, efectuându-i şi înmormântarea şi anulându-i documentele.

Bărbatul din Republica Moldova are de aşteptat pentru a-i fi reabilitate documentele

Acum, Ghenadie Furman trebuie să aştepte o lungă perioadă de timp pentru a i se reabilita documentele. Bărbatul a oferit detalii uluitoare despre situaţia sa: "Și vin aici și o zi m-am odihnit la fiică-mea și a doua zi mă duc la Poliție să văd situația. Ei îmi arată, ei mă rog, iată așa, vă rog domnule Furman ne iertați, iată așa și așa, dar noi te-am îngropat! Asta-i realitatea. Păi ce, am scris și la Procuratură să se clarifice și zice că așteptați, așteptați, aveți răbdare, că trebuie să fie judecată și în baza la judecată o să vă înviem".

Fiica lui Ghenadie Furman confirmă situaţia debusolantă prin care trece tatăl ei, în timp ce Elena Enachei, primarul localităţii Baurci-Moldoveni, a precizat că a fost vorba de o confuzie încă din momentul în care poliţiştii au descoperit acel cadavru. Ulterior, autorităţile au întocmit actul de deces în baza unor materiale ale Poliţiei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

moldova germania barbat mort tara autoritati ancheta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă