Un bărbat din Galaţi a plecat de acasă după ce a fost martor la o tragedie. Şi-a văzut colegul murind electrocutat

2 luni in urmă 21

De Monica Palade.
Publicat: 05.08.2021, 22:52.
Actualizat: 05.08.2021, 22:52

Un bărbat din Galaţi a plecat de acasă, după ce a fost martor la o tragedie la locul de muncă. Bărbatul şi-a văzut colegul de muncă murind electrocutat în faţa sa. Omul este angajat al unei companii de furnizare a energiei electrice.

Un bărbat din Galaţi a plecat de acasă după ce a fost martor la o tragedie. Şi-a văzut colegul murind electrocutat

Shutterstock

Marţi, 3 august, în timp ce se afla la o intervenţie în localitatea Ţigăneşti, colegul său a fost victima unui accident de muncă.

Abia în seara zilei de miercuri, omul i-a scris fiului său un mesaj în care spunea că vrea să plece în munţi şi îl ruga să meargă la Ploieşti să ia maşina dintr-o parcare din cartierul Nord. Mai târziu, când fiul a venit să ridice maşina, a găsit în ea şi telefonul. Drept pentru care, panicat că tatăl său ar putea păţi ceva, acesta a anunţat poliţia.

Căutat în două judeţe

Şi echipele Salvamont din Prahova sunt notificate să supravegheze traseele din Bucegi. Bărbatul a fost dat în atenţie la toate unităţile de poliţie de pe raza Judeţului Prahova, colaborând şi sprijinind Poliţia Municipiului Tecuci, în vederea depistării acestuia, a precizat IJP Prahova. Familia bărbatului dispărut nu a dorit mediatizarea cazului, motiv pentru care nu au fost făcute publice datele de identificare, semnalmentele şi fotografia acestuia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă