Un bărbat din Caracal, confirmat cu COVID-19, a dispărut după ce a refuzat să fie internat în spital

4 săptămâni in urmă 17


Un bărbat de 31 de ani, care a ajuns vineri la spitalul din Caracal, fiind suspect de COVID-19, este căutat de polițiști, după ce a refuzat internarea în spital și nici acasă nu s-a mai întors. Boala a fost confirmată între timp, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, citat de news.ro.


Bărbatul ar fi dispărut după ce, pe 17 decembrie, a fost testat pentru infecţia cu noul coronavirus, la Spitalul Municipal. Peste două zile, familia l-a dat dispărut.


Ionel Titel Pițigoi, bărbatul diagnostigat cu COVID-19 și dat dispărut | Foto: IPJ Olt

"La data de 19 decembrie a.c., ora 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au fost sesizaţi de un bărbat, cu privire la faptul ca, în data de 17 decembrie a.c., fratele acestuia, Piţigoi Ionel Titel, de 31 ani, din municipiul Caracal, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul municipal Caracal, unde i s-a efectuat un test COVID-19 şi a refuzat internarea, iar până în prezent nu a mai ajuns la domiciliu", au transmis reprezentanţii IPJ Olt.


Cum arată bărbatul dispărut:


înălţime aproximativ 1,80 metri,greutate aproximativ 70 de kilograme,ochi căprui,părul şaten,tuns scurt,poartă barbă,nu are semne particulare.

La momentul plecării din spital, bărbatul purta un trening gri cu glugă, o geacă de fâş, căciulă neagră, iar în picioare avea o pereche de ghete negre cu dungă albă pe talpă, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.


Poliţiştii au fost informaţi de-abia pe 19 martie, de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt, cu privire la faptul că bărbatul a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă