Un bărbat din Bihor şi-a ucis soţia şi a îngropat-o. Nouă copii au rămas fără mamă

2 săptămâni in urmă 21

De Monica Palade.
Publicat: 19.04.2021, 09:21.
Actualizat: 19.04.2021, 09:22

Crimă oribilă petrecută în Tinca, judeţul Bihor. Un bărbat i-a crăpat capul soţiei, după care a înfăşurat-o într-o pătură şi a îngropat cadavrul pe malul Crişului Negru. Crima a avut loc vineri, iar sâmbătă a fost descoperit şi cadavrul femeii.

Un bărbat din Bihor şi-a ucis soţia şi a îngropat-o. Nouă copii au rămas fără mamă

Shutterstock

Criminalul a fost reţinut pentru 24 ore. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit scandalul între cei doi şi de ce a recurs bărbatul la acest gest.

„Am fost sesizaţi în cursul după-amiezii de sâmbătă despre faptul că în colonia de romi din localitatea Tinca s-ar fi comis un omor, iar autorul ar fi îngropat cadavrul. Procurorul criminalist şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost aseară la faţa locului", a declarat pentru Bihoreanul prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican.

Ucisă şi îngropată

Cadavrul prezenta multiple lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.

Victima este o femeie în vârstă de 56 ani, mamă a 9 copii, şi ar fi fost ucisă, vineri, de soţul ei, care a lovit-o cu o bâtă în zona capului, a împachetat cadavrul în pătură şi l-a îngropat. "Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă seara. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată de judecată cu propunere de arestare preventivă", a mai spus Vidican.

Potrivit sursei citate, anchetatorii urmează să lămurească circumstanţele în care s-a comis fapta.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă