Un bărbat din Bihor i-a crăpat capul soţiei cu o bâtă şi a îngropat cadavrul pe malul Crişului. 9 copii au rămas fără mamă

4 săptămâni in urmă 24


Un bărbat din comuna Tinca, județul Bihor, şi-a ucis soţia, mamă a 9 copii, apoi a înfășurat cadavrul într-o pătură şi l-a îngropat pe malul Crişului Negru, informează portalul Bihoreanul. Individul a fost reținut.


Crima a fost descoperită sâmbătă de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au găsit în aceeaşi seară şi corpul victimei.


Presupusul autor a fost reţinut pentru 24 ore, iar duminică a fost prezentatat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de omor.


Potrivit procurorilor, cadavrul a fost descoperit îngropat pe malul Crişului Negru, între Tinca și Belfir, având multiple lovituri la nivelul capului, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei.


Victima este o femeie de 56 ani, mamă a 9 copii. Ear fi fost ucisă, vineri, 16 aprilie, de soţul ei, care a lovit-o cu o bâtă în zona capului, a împachetat cadavrul în pătură şi l-a îngropat.


„Presupusul autor, în vârstă de aproximativ 67 ani, a fost reţinut, sâmbătă. Urmează să fie prezentat la instanţa de judecată de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a explicat Gheorghe Vidican, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.


Anchetatorii urmează să lămurească circumstanţele în care s-a comis fapta.


Foto ilustrativ: www.comuna-tinca.ro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă