Un bărbat de 55 de ani, luat în coarne de un taur în timpul unui festival anual din Spania, a sângerat până la moarte

1 lună in urmă 36

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit după ce a fost atacat de un taur în timpul celebrului festival din Spania - marcând primul deces de acest gen în țară de la începutul pandemiei de Covid.

Un bărbat de 55 de ani, luat în coarne de un taur la un festival anual din Spania, a sângerat până la moarte

Un bărbat de 55 de ani, luat în coarne de un taur la un festival anual din Spania, a sângerat până la moarte

Shutterstock

Animalul a fost filmat sâmbătă, ridicându-l în aer și aruncându-l pe pământ, în timp ce privitorii șocați se adăposteau în ușa unui magazin, la doar câțiva metri distanță. Alți petrecăreți din Onda au încercat să ademenească taurul pentru a-l opri să-l atace din nou pe bărbatul rănit, în timp ce acesta zăcea inconștient la pământ.

El a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarat decesul după o hemoragie de la o rană la coapsa stângă, aproape de zona inghinală, care i-a perforat artera femurală. Oficialii primăriei Onda au anunțat că suspendă restul evenimentelor când au aflat că omul și-a pierdut viața. Bărbatul, care a venit din orașul apropiat La Vall d'Uixo, nu a fost încă numit.

Imaginile momentului de groază l-au arătat stând nemișcat în fața taurului în timp ce acesta îl ataca. Omul a primit tratament de urgență de la un medic aflat la fața locului, înainte de a fi dus cu ambulanța la Spitalul de la Plana din Villarreal, unde a fost declarat decesul.

Condoleanţe din partea Primăriei şi anularea evenimentelor din ziua respectivă

Incidentul s-a petrecut în timpul Fira d'Onda, o festivitate anuală în care taurii sunt eliberați pe străzi, pe care guvernul regional o descrie pe site-ul său drept ''o scuză pentru sărbătoare''. A fost anulat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, notează Daily Mail.

Primăria Onda a confirmat tragedia într-un comunicat după incident: ''Din cauza morții unui bărbat în această după-amiază și în semn de respect și condoleanțe, restul evenimentelor programate pe timp de noapte au fost suspendate''.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă