Un bărbat de 44 de ani a murit după ce a fost lovit de tren, în apropierea staţiunii Neptun

1 săptămână in urmă 16

Un bărbat de 44 de ani a fost accidentat mortal de tren, în apropierea staţiunii Neptun, din primele cercetări efectuate reieşind că acesta plecase cu o zi înainte de la domiciliul său din localitatea 23 August, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Autorităţile au fost alertate luni că o persoană a fost lovită de tren, la faţa locului fiind mobilizate, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean, o autoambulanţă şi elicopterul SMURD.

Ancheta poliţiştilor arată că bărbatul ar fi fost accidentat de tren duminică seara.

"Astăzi, în jurul orei 9,00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropiere de halta Pescăruş, se află o persoană lovită de tren. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, a fost stabilită identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 44 de ani, din comuna 23 August. Acesta figura ca persoană plecată în mod voluntar de la domiciliu, din data de 2 ianuarie 2022, ora 18,30. Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20,00, trenul care circula pe ruta Mangalia-Constanţa l-ar fi accidentat pe bărbatul în cauză. Bărbatul a fost declarat decedat de cadrele medicale", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Editor : A.P.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă