Un bărbat cercetat pentru omor a murit în arestul Poliţiei Teleorman

1 lună in urmă 16

Potrivit IPJ Teleorman, bărbatul, în vârsta de 54 de ani, se afla în arest din data 15.12.2020 fiind cercetat pentru infracţiunea de omor. El a fost găsit în stare de inconştienţă, într-una din camerele de deţinere, de către poliţişti.

"La data de 25 ianuarie 2021, în jurul orei 11:30, în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman, polițiștii aflați în timpul serviciului au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul.

În cauză, a fost constituită o echipă de cercetare complexă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, efectuându-se cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman.

Un bărbat acuzat de furt s-a spânzurat într-o secție de Poliție din Vâlcea

Bărbatul originar din comuna Câineni, a fost arestat, joi, 14 ianuarie pentru comiterea unor  furturi dintr-o mașină din Râmnicu Vâlcea, precum și dintr-o locuință din Argeș.

În timp ce se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Poliției din Vâlcea, bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor spânzurându-se cu un cearşaf.

“Polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deținere, un bărbat este în stare de inconștiență, acesta având înfășurat, în jurul gâtului, un cearșaf. Au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului ajungând și personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia”, a precizat IPJ Vâlcea.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă