Un bărbat căutat pentru uciderea a cinci persoane, inclusiv a fostei sale soții, a mărturisit că a comis de fapt 16 crime, în SUA

4 săptămâni in urmă 1

De Andreea Anghel.
Publicat: 20.03.2021, 17:06.
Actualizat: 20.03.2021, 17:08

Un bărbat care era căutat pentru interogarea în legătură cu uciderea a cinci persoane, inclusiv a fostei sale soții, le-a mărturisit poliţiştilor că a comis de fapt 16 crime. Autorităţile locale au organizat o adevărată ''vânătoare'' la nivel naţional pentru a-l putea prinde. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Un bărbat căutat pentru uciderea a cinci persoane, inclusiv a fostei sale soții, a mărturisit că a comis de fapt 16 crime

Jennifer Lannon, în vârstă de 39 de ani, și Sean au divorțat în 2019 și au trei copii împreună

Facebook

Un om din SUA a mărturisit că a comis 16 crime Bărbatul a fost căutat la nivel naţional

Un bărbat arestat în St. Louis, SUA, după o adevărată ''vânătoare'' a autorităţilor locale la nivel național, a mărturisit că a comis 16 crime, în ciuda faptului că era căutat pentru interogarea în legătură cu doar cinci.

Sean Michael Lannon, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat în urmă cu opt zile, după ce a fost căutat pentru interogatoriu. Omul era bănuit de cinci crime, inclusiv a fostei sale soții. Dar acum, Lannon susține că a ucis până la 16 persoane, lucru pe care l-a menționat în timpul unei audieri preliminare pentru moartea lui Michael Dabkowski, în vârstă de 66 de ani, în East Greenwich, New Jersey. Acesta a fost găsit bătut până la moarte cu un ciocan, pe data de 8 martie.

Suspectul a fost acuzat de crimă pentru acea moarte. Lannon susține că Dabkowski l-ar fi abuzat sexual atunci când era copil și ar fi avut în posesie nişte fotografii pe care Lannon ar fi încercat să le recupereze. În plus, apărarea susţine că Dabkowski a încercat să-l seducă pe Lannon și l-a atacat mai întâi cu un ciocan, înainte ca cel din urmă să ajungă să-l folosească de fapt.

În timpul ședinței preliminare, suspectul a declarat că a ucis 15 persoane în New Mexico, precum și pe cea din New Jersey, potrivit NBC10. Procurorii nu au putut verifica veridicitatea afirmațiilor lui. Lannon este ținut în prezent în închisoare și a apărut în instanță prin intermediul unei întrevederi online.

Poliţia nu are detalii despre identitatea persoanelor despre care vorbeşte omul

Poliţia locală nu îl consideră pe bărbat drept suspect în cele 11 crime suplimentare pe care le-a mărturisit. Mai mult, nu este clar cine sunt victimele la care face referință Lannon, potrivit dailymail.co.uk.

Cele patru decese de care bărbatul a fost inițial legat în New Mexico au apărut ca urmare a găsirii cadavrelor într-o mașină în parcarea de pe aeroportul internațional Albuquerque Sunport, pe 5 martie. El nu a fost încă acuzat în niciunul dintre aceste patru decese, deci crima din New Jersey este singura acuzație cu care se confruntă în prezent Lannon.

Conform documentelor instanței, Lannon și-a exprimat remușcarea cu privire la cele cinci decese, inclusiv a fostei soţii. Jennifer Lannon, în vârstă de 39 de ani, și Sean au divorțat în 2019 și au trei copii împreună. Sean Lannon i-a dus pe cei trei copii ai cuplului în New Jersey pe 4 martie și i-a lăsat cu familia lui Jennifer, susținând că va găsi un loc de muncă în zonă. Chris Whitman, fratele lui Jennifer, a susținut că cei doi s-au împăcat și Jennifer se va întoarce în New Jersey. Dar, în schimb, Sean a călătorit în Virginia, presupus sub identități false, înainte de a se întoarce din nou în New Jersey. Nu este clar ce a făcut în Virginia.

Înapoi în New Jersey, Sean a încercat să intre în mai multe case, înainte ca un vecin să se prindă și să-l sperie. Atunci Sean s-a dus la casa lui Dabkowski și ar fi comis crima de care a fost acuzat. Lannon conducea SUV-ul lui Dabkowski când a fost reținut și încă deținea arma crimei, spun autoritățile locale.

Lannon a fost acuzat de intrare prin efracție, tâlhărie, furt și crimă de gradul I în cazul Dabkowski, precum și de furt și posesia unei arme pentru cealaltă presupusă spargere. Se pare că omul are un istoric de abuz de droguri și un istoric violent.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

crima fosta sotie sua
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă