Un bărbat care vindea busoic la un colţ de stradă în Constanța, amendat de poliție. Revoltați, trecătorii au strâns bani să îi achite amenda

1 săptămână in urmă 37

Scandal lângă Catedrala Arhiepiscopală din Constanța joi după amiază. Două persoane din Giurgiu care vindeau busuioc la colț de stradă au atras atenţia poliţiei din oraş. Când agenții au vrut să îi sancționeze a ieșit scandal. 

Un bărbat şi o femeie din Giurgiu care vindeau busoic la un colţ de stradă în Constanţa au fost abordaţi de poliţia locală. Cei doi indivizi au fost amendaţi de agenți. Bărbatul a făcut scandal acuzând că poliția i-a cerut 100 de lei să-l lase să vândă în continuare busuiocul pe trotuar. 

Scandal nu a făcut doar bărbatul sancţionat, ci şi trecătorii care s-au arătat revoltați de gestul poliției. Ba chiar, martorii au strâns pe loc bani să îi dea bărbatului pentru plata amenzii de 100 de lei.

În zonă și-a făcut prezența și o cunoscută figură locală, participantă la protestele din oraș, care le-a luat apărarea celor doi amendați și i-a luat la rost pe agenți. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă