Un bărbat care a căzut 40 de metri în gol în Munții Bucegi a fost găsit în viață de salvamontiști după 14 ore de căutări

1 săptămână in urmă 7


Salvatorii montani din Brașov au participat timp de 14 ore la o operațiune de salvare a unui bărbat care a căzut într-o râpă în Munții Bucegi. Victima a fost găsită în viață și transportată în siguranță la baza muntelui, informează Salvamont Brașov pe Facebook.


Accidentul a fost anunţat marţi seara, bărbatul în vârstă de 40 de ani suferind mai multe traumatisme, după ce a căzut în gol aproximativ 40 de metri.


La operațiunea de salvare au participat 19 salvamontiști din Brașov, care i-au acordat bărbatului primul ajutor, apoi, la baza masivului, l-au predat unui echipaj medical.


„Victima, un bărbat de 40 de ani a căzut în gol, aproximativ 40 de metri, în Munții Bucegi și a suferit mai multe traumatisme. Echipa de prim răspuns i-a acordat primul ajutor și împreună cu restul salvatorilor montani sosiți la incident, au transport pacientul până la baza masivului, unde a fost predat unui echipaj medical!”, a notat Salvamont Brașov pe Facebook.


„Operațiunea de salvare a fost efectuată de către 19 salvatori montani din cadrul Serviciului Public Județean Brașov, Salvamont Bran și Serviciul Salvamont Zărnești, iar durata de desfășurare a intervenției a fost de 14 ore”, a precizat Salvamont Brașov.


FOTO: Serviciul Public Județean Salvamont Brașov - Facebook


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă