Un bărbat bolnav de COVID-19, arestat  după ce a infectat INTENȚIONAT peste 20 de persoane, printre care și 3 bebeluși

1 săptămână in urmă 21

Un bărbat din Spania a infectat intenționat peste 20 de persoane cu coronavirus Un bărbat din Spania a infectat intenționat peste 20 de persoane cu coronavirus

Un spaniol a fost arestat după ce infectat intenționat peste 20 de persoane, printre care și trei bebeluși de doar un an. 

DUMINICĂ, 25 APRILIE 2021, 09:03

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Poliția spaniolă a arestat un bărbat sub acuzația că ar fi infectat intenționat 22 de persoane cu coronavirus, potrivit ziare.com, care citează euronews.com.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Mallorca, diagnosticat cu COVID-19 și cu simptome evidente ale bolii, a continuat să meargă la birou, unde și-a dat jos masca și a tușit spre colegii săi, spunându-le că o să-i infecteze.

Colegii i-au spus să meargă acasă, dar bărbatul a refuzat, susține poliția. El și-ar fi dat jos masca, spunându-le: "O să va infectez pe toți cu coronavirus".

Trei dintre persoanele infectate au fost bebeluși de doar un an.

Poliția a început anchetarea bărbatului „la sfârșitul lunii ianuarie, când s-a aflat de existența unui focar COVID-19 în Manacor”, a spus poliția spaniolă.

Potrivit unui comunicat al poliției, bărbatul a venit la muncă deși avea temperatura de 40 de grade. El a infectat direct opt persoane și 14 indirect, atât la birou, cât și la sala de sport.

🚩Detenido en #Manacor un hombre por contagiar de #COVID19 a 22 personas

A pesar de tener síntomas y haberse realizado una prueba #PCR, continuó con su vida normal sin esperar al resultado ni mantener una cuarentena

— Policía Nacional (@policia) April 24, 2021

Când a primit rezultatul pozitiv, colegii s-au alarmat și și-au făcut și ei teste, care au ieșit pozitive.

Din fericire, niciunul dintre colegii infectați de bărbat nu a făcut o formă gravă a bolii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă