Un bărbat a vrut să se sinucidă la metrou și s-a aruncat pe șine. Tragedia, evitată în ultimul moment

2 săptămâni in urmă 15

Un călător a încercat să se sinucidă, joi dimineaţă, în staţia de metrou Izvor, aruncându-se pe şine în fața trenului care se apropia, potrivit unui comunicat al Metrorex, citat de Agerpres. Reacția rapidă a mecanicului de tren, care a oprit garnitura, a prevenit însă o tragedie.

În urma incidentului, circulația trenurilor a suferit mici întârzieri.

„Metrorex informează că astăzi, 06.01.2022, în jurul orei 07:52, la staţia de metrou Izvor, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informaţii, a fost o tentativă de suicid evitată de mecanicul de tren. Călătorul a fost scos în siguranţă din calea de rulare”, a transmis Metrorex.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost necesară intervenţia organelor competente, iar evenimentul este acum cercetat de poliție, precizează reprezentanții companiei.

Trenurile de metrou și-au reluat circulația la ora 8:06.

Metrorex le amintește pasagerilor este foarte important ca toate regulile să fie respectate pe parcusul călătoriei, în special cea care specifică: „În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă