Un bărbat a vrut să răpească vânzătoare unui bar din Corby și a amenințat-o cu pistolul. Individul a fost reținut

1 lună in urmă 30


Un bărbat de 32 de ani este cercetat de poliţiştii constănţeni, după ce a folosit un pistol pentru a determina o femeie care lucra într-un bar din localitatea Corbu să plece cu el. Indivdul a îndreptat arma și către clienţii speriați ai localului respectiv, scrie agenția News.ro, care preia informații oferite de IPJ Constanța.


Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizaţi vineri, 3 septembrie, prin apel 112, de o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, într-un bar din comuna Corbu, un bărbat, pe care nu îl cunoaşte, s-a prezentat în local şi ar fi încercat să răpească sub amenințarea unui pistol.  


”Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul s-ar fi prezentat în localul respectiv de mai multe ori, aducându-i diverse cadouri femeii, iar în cursul zilei de vineri ar fi încercat să o determine să îşi părăsească locul de muncă pentru a pleca cu el, folosind un pistol pe care l-ar fi îndreptat și către persoanele prezente. În momentul în care a fost abordat de către administratorul societăţii comerciale, a părăsit localul”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.  


În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, iar în interiorul autoturismului său a fost găsit un pistol de tip air-soft.  


Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal şi infracţiunea de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.


El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care a decis cercetarea sa sub control judiciar.


Foto: Replica Online


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă