Un barbat a trait trei luni in aeroportul din Chicago de teama Covid-19. Arestat de politie, poate fi eliberat pentru o cautiune de 1.000 de dolari

1 lună in urmă 12

Un barbat a fost descoperit ca a trait intr-o zona securizata din aeroportul international din Chicago timp de trei luni, iar el a spus politiei ca i-a fost prea frica de Covid-19 sa se intoarca acasa, in Los Angeles.

Aditya Singh, in varsta de 36 de ani, a fost arestat in weekend si acuzat ca a patruns intr-o zona restrictionata a unui aeroport si furt, a scris Chicago Tribune.

Duminica, procurorii au spus ca, potrivit politistilor, el a ajuns pe aeroportul O'Hare cu un zbor de la Los Angeles, pe 19 octombrie.

Dupa aproximativ trei luni, sambata dupa-amiaza, Singh a fost abordat de doi angajati ai United Airlines care i-au cerut documente de identificare. Aparent, Singh le-a aratat o legitimatie de lucrator aeroportuar care fusese raportata ca pierduta de apartinatorul de drept, pe 26 octombrie.

Adjunctul procurorului statal, Kathleen Hagerty, a spus ca alti pasageri i-au dat mancare lui Singh, care nu are antecedente penale. Hagerty a spus ca Singh a gasit legitimatia in aeroport si ca "se temea din cauza Covid-19 sa plece acasa".

Dupa ce a fost descoperit de angajatii United Airlines, care au sunat la 911, politia l-a luat in custodie duminica dimineata.

Singh are o diploma de master in domeniul hotelier, este somer si traieste cu alte persoane intr-o locuinta din Orange (Los Angeles), potrivit asistentului avocatului din oficiu.

Cautiunea lui a fost stabilita la 1.000 de dolari si el nu mai are voie sa intre in aeroport.

Chicago Department of Aviation (CDA) a transmis intr-un comunicat: "CDA nu are prioritate mai mare decat siguranta si protectia aeroporturilor noastre, care sunt mentinute de o retea coordonata de forte de ordine".

A fost precizat ca incidentul va fi anchetat in continuare, nefiind clar cum a fost posibil ca timp de trei luni barbatul - "care nu reprezinta un risc pentru securitate" - sa nu fie remarcat in aeroport.

Citeste si:

A murit Nikolai Antoshkin, comandantul operatiunii de lichidare a dezastrului de la Cernobil. Avea 78 de ani si suferea de COVID -19


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă