Un bărbat a sechestrat doi muncitori, într-o locuință din Onești. Mai mulți polițiști, inclusiv un negociator, sunt la fața locului

1 lună in urmă 28

Polițiști, jandarmi și pompieri au fost mobilizați, luni, 1 martie, pe o stradă din Onești, județul Bacău. Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut într-un imobil, împotriva voinței lor, doi muncitori, care efectuau lucrări de reparații la o locuință ce i-a aparținut celui în cauză în trecut, informează Digi24.

Strada a fost blocată complet de forțele de ordine, iar mașinile parcate în zonă au fost degajate, notează portalul băcăuan Unu pe Trotuș.

Bărbatul, care are 60 de ani, îi ține ostatici pe cei doi muncitori sub amenințarea unui cuțit și proferează amenințări, susține publicația locală.

„În cursul acestei zile, polițiștii IPJ Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului, pentru luarea măsurilor legale”, a declarat comisar Gabriela Ciobanu, purtător de cuvântu IPJ Bacău.

Acțiunea e în desfășurare la ora redactării acestei știri.

Foto: Unu pe Trotuș

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă