Un bărbat a rămas fără 11.000 lei și 850 de euro, în timp ce era la o tânără prostituată din Baia Mare. Poliție: "Păceri riscante"

3 săptămâni in urmă 18

Un bărbat se poate considera norocos după ce s-a dus la o prostituată din Baia Mare și a fost tâlhărit, sub amenințarea cuțitului, de suma de 850 euro și 11.000 lei. Doi indivizi au fost deja arestați preventiv, iar un al treilea va ajunge în fața magistraților, tot cu propunere de arestare. Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale s-a mișcat rapid și au recuperat prejudiciul.

femeie care oferă favoruri sexuale contra cost

Un bărbat a rămas fără 11.000 lei și 850 de euro, în timp ce era la o tânără prostituată din Baia Mare. Poliție: "Păceri riscante"

Shutterstock (imagine ilustrativă)

"Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au reușit destructurarea unui grup infracțional specializat în săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie calificată. Doi bărbați, în vârstă de 24 și 37 de ani, au fost reținuți de polițiști și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile, iar un al treilea este cercetat în stare de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă", au transmis reprezentanții Poliției.

Bărbat tâlhărit chiar în timp ce apela la serviciile unei prostituate

Cercetările polițiștilor au început la data de 2 noiembrie când, în jurul orei 23.30, un bărbat a sunat la 112, pentru a sesiza faptul că a fost victima unei tâlhării. În timp ce se afla împreună cu o tânără într-un apartament din municipiu, unde beneficia de serviciile sexuale ale acesteia, peste ei au intrat trei persoane de sex masculin, care l-au agresat și l-au amenințat cu un cuțit și i-au sustras din buzunarul de la pantaloni suma de 850 euro și 11.000 lei.

"În data de 4 noiembrie, în urma activităților informativ-operative și de cercetare, efectuate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale, s-a reușit identificarea agresorilor și recuperarea integrală a prejudiciului creat. Există indicii că acest grup infracțional a mai comis astfel de fapte, așa încât cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. Polițiștii recomandă persoanelor interesate de servicii sexuale contra cost să cunoască prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și să evite astfel de manifestări, întrucât riscă să devină victime ale unor infracțiuni grave", au precizat cei de la IPJ Maramureș.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă