Un bărbat a “purtat” un șarpe viu pe post de mască în autobuz. Cum arăta și ce reacție au avut ceilalți călători când l-au văzut

2 months ago 4

Vineri, 18 Septembrie 2020, 10:59 Actualizat Vineri, 18 Septembrie 2020, 11:10

Un bărbat s-a urcat într-un autobuz cu o alternativă bizară pentru masca medicală necesară în transportul în comun în timpul pandemiei COVID-19 - un șarpe viu înconjurat în jurul gâtului și feței.

Călătorul a folosit reptila pe post de masca în autobuzul ce mergea din Swinton în Manchester, în Marea Britanie, scrie BBC News. Inițial, unul dintre ceilalți călători a crezut că bărbatul purta o mască neobișnuită, până când a văzut reptila alunecând pe mâna lui.

Experții din Manchester au confirmat că un șarpe nu e considerat o mască corespunzătoare în timpul pandemiei și au încurajat cetățenii, din nou, să urmeze regulile stabilite pentru gestionarea pandemiei, inclusiv purtarea măștilor medicale.

Martora ce a surprins în imagini bărbatul și “masca” sa reptiliană a declarat că incidentul i s-a părut “foarte amuzant” și a adăugat că animalul nu a părut să deranjeze ceilalți pasageri.

“Nici măcar n-au clipit,” a declarat ea.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools