Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren, în apropiere de stația Ploiești Sud

5 luni in urmă 17


Un bărbat cu vârsta de aproximativ 60 de ani a fost accidentat mortal de un tren din zona stației de cale ferată Ploiești Sud, au transmis, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, potrivit Agerpres.


Autoritățile nu au reușit încă să stabilească identitatea bărbatului, transmite Agerpres."În cursul nopţii de 17 spre 18 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren, la ieşirea din staţia C.F. Ploieşti Sud spre Ploieşti Est, în zona kilometrului feroviar 62+400 metri. Echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă, la faţa locului fiind găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 55-60 de ani care a fost declarat decedat de cadrele medicale. Cel mai probabil, bărbatul a vrut să traverseze calea ferată, când a fost surprins de tren", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.


În cauză, poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și au făcut cercetări pentru stabilirea identităţii bărbatului, precum şi a tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă