Un bărbat a intrat cu pistolul într-un local din Constanța pentru a o convinge pe bărmăniță să plece cu el. Tânărul a îndreptat arma înspre clienți

1 lună in urmă 29

Un bărbat este cercetat de poliţiştii constănţeni după ce a folosit un pistol pentru a determina o femeie care lucra într-un bar să plece cu el, îndreptând arma către clienţii localului respectiv.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizaţi pe data de 3 septembrie, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, într-un bar din comuna Corbu, un bărbat, pe care nu îl cunoaşte, s-a prezentat în local şi ar fi încercat să o ia de acolo, folosind un pistol.

”Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză s-ar fi prezentat în localul respectiv de mai multe ori, aducându-i diverse cadouri femeii, iar în cursul zilei de ieri (n.r. - vineri, 3 septembrie) ar fi încercat să o determine să îşi părăsească locul de muncă pentru a pleca cu el, folosind un pistol pe care l-ar fi îndreptat către persoanele prezente. În momentul în care a fost abordat de către administratorul societăţii comerciale, acesta a părăsit localul”, se arată în comunicat.

În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, de 32 de ani, iar în interiorul autoturismului său a fost găsit un pistol de tip air-soft.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal şi infracţiunea de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase. El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care a decis cercetarea sa sub control judiciar.


Citeste si:

 "Știa încă din aprilie că banii alocați pentru oamenii din centrele de vaccinare nu sunt suficienți"

 „Susţinătorii mei au fost sunaţi să îşi retragă like-urile de pe postările mele”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă