Un bărbat a încercat să "evadeze" din spital folosindu-se de mai multe cearceafuri. Ce a pățit

3 săptămâni in urmă 16

Pat de spital Pat de spital

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au fost sesizați miercuri seara, în jurul orei 18:00, prin apelul unic de urgență la 112 de către un reprezentant al unei unități medicale situată pe raza municipiului Brașov cu privire la faptul că un pacient ar fi suferit vătămări corporale. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient al spitalului, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acestuia, folosindu-se de mai multe cearceafuri. În tentaiva sa de a "evada" din spital, pacientul s-a accidentat după ce a căzut în balconul aflat la demisolul unității medicale, relatează realitateadebrasov.net.

JOI, 11 NOIEMBRIE 2021, 13:51

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă