Un bărbat a furat lozul cu o valoare de 500.000€ al unei bătrâne, în Italia. Hoțul a fost prins când era pe cale să plece într-o vacanță exotică

1 lună in urmă 20

Publicat: 07.09.2021, 13:16.
Actualizat: 07.09.2021, 13:22

Un italian a furat lozul câştigător al unei bătrâne care venise să îşi revendice premiul în valoare de jumătate de milion de euro şi era pe cale să plece într-o vacanţă de lux. 

Un bărbat a furat lozul cu o valoare de 500.000€ al unei bătrâne

Un bărbat a furat lozul cu o valoare de 500.000€ al unei bătrâne

Întâmplarea a avut loc în Napoli, când o femeie în vârstă de 70 de ani a venit cu lozul câştigător la tutungeria de unde îl achiziţionase pentru a-l valida. L-a arătat unui angajat care ulterior a mers cu el la soţul patroanei.

Când a văzut că care o valoare de 500.000 de euro, angajatul l-a luat, s-a urcat pe scuter şi s-a făcut nevăzut. Femeia a depus plângere la poliţie, iar ulterior individul a fost arestat pe aeroportul din Roma. De acolo, ar fi urmat să plece într-o vacanţă în Insulele Canare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă