Un bărbat a fost amendat după ce a fentat carantina doar pentru "a-i da un pumn în față unui tip"

3 luni in urmă 17

De Iulia Iancu.
Publicat: 24.11.2020, 08:52.
Actualizat: 24.11.2020, 09:08

Poliția franceză a amendat un bărbat care a încălcat măsura carantinării pentru a se bate cu un alt individ. Ba mai mult, agresorul avea și o declarație scrisă cu motivul pentru care a ieșit din izolare.

Poliția franceză, fotografiată în misiune

Poliția franceză, fotografiată în misiune

Profimedia Images

Un bărbat din Franța a încălcat carantina doar pentru a se răfui cu o altă persoană. Individul a completat și o declarație pe propria răspundere, descriind exact motivul părăsirii locuinței. Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Bărbatul a completat corect declarația privind ieșirea din izolare, cu numele, adresa și ora la care a părăsit locuința sa din Lannion, Bretania, potrivit The Guardian.

Cu toate acestea, ofițerii au constatat că, în loc să bifeze una dintre căsuțe, indicând un motiv legitim pentru a ieși afară în timpul carantinei - acestea incluzând mersul la cumpărături, vizita medicală, călătoria spre locul de muncă sau exerciții fizice timp de până la o oră la o distanță maximă de 1 km - bărbatul scrisese „pentru a-i sparge fața unui tip”, activitate neacoperită de formular.

Daniel Kerdraon, șeful poliției locale, a declarat că ofițerii săi l-au observat pe bărbatul de 39 de ani care se ascundea în spatele unei mașini.

Când a fost întrebat ce face, el a explicat că așteaptă să lovească pe cineva, avea formularul completat cu numele său real și ora la care plecase de acasă, dar i-am explicat faptul că motivul pentru care a ieșit nu era valabil", a declarat Kerdraon ziarelor locale.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă