Un băiețel din Londra a primit o scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a în ziua în care suverana a decedat: ”A fost șocat” FOTO

1 săptămână in urmă 22

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 21:14

216 citiri

Un băiețel Londra de șapte ani a fost ”șocat și încântat” în același timp când a primit o scrisoare de la Regina Elisabeta a II-a chiar în ziua în care monarhul a decedat, relatează BBC.

Charlie, din Ilford, îi scrisese reginei pentru a o felicita pentru jubileul ei de platină.

Mama lui, Gemma, a spus că nu i-a venit să creadă că scrisoarea este reală și vine chiar de la Palatul Buckingham.

”Charlie a fost atât de supărat când i-am spus că, din păcate, regina a murit... El a spus că speră că i-a citit scrisoarea înainte să se stingă”, a declarat ea.

În scrisoare, regina mulțumește pentru ”mesajul amabil al lui Charlie cu ocazia împlinirii a șaptezeci de ani de la urcarea mea la tron”.

(FOTO Gemma Berg / BBC)

”A fost atât de emoționant și cu adevărat special să primim scrisoarea, mai ales când am observat că a fost trimisă în ziua în care a murit Regina”, a mai declarat femeia.

Regina Elisabeta primea zilnic în jur de 200-300 de de scrisori de la oameni și pe unele le alegea pentru a le citi ea însăși.

Citeste si:

Momentul când sicriul reginei Elisabeta a II-a a ajuns la Londra, din Scoția VIDEO

Sicriul cu rămăşiţele pământeşti ale reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ajuns marţi seară, 13 septembrie, la Londra, după cinci zile de la decesul suveranei survenit la castelul...

Accesul la catafalcul reginei Elisabeta a II-a a fost suspendat. Anunțul guvernului britanic

Guvernul britanic a anunțat vineri, 16 septembrie, că accesul la coada de aşteptare pentru a vedea sicriul reginei Elisabeta a II-a a fost suspendat la Londra, din cauza numărului mare de...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă