​Un băiat în vârstă de 15 ani, inculpat pentru uciderea unui şofer de taxi român, găsit înjunghiat la Londra

1 lună in urmă 1

Un băiat în vârstă de 15 ani a fost pus sub acuzare pentru uciderea şoferului român de taxi Gabriel Bringye, înjunghiat mortal miercuri seară la Tottenham, în nordul Londrei, relatează sâmbătă publicaţia The Sun, preluată de Agerpres.

Acelaşi adolescent este acuzat şi pentru posesie de bunuri furate, într-un dosar separat, şi se află în arest preventiv.

Poliţia britanică a presupus iniţial că Gabriel Bringye, în vârstă de 37 de ani, a fost înjunghiat de către un client care a comandat o cursă prin intermediul aplicaţiei Bolt.

Şoferul român este a 12-a persoană înjunghiată mortal la Londra de la începutul acestui an.

Corpul lui Gabriel Bringye a fost găsit în noaptea de miercuri spre joi, în autovehiculul său, în apropierea unei şcoli din Tottenham. Un şofer de autobuz ce era parcat pe sensul opus a alertat poliţia şi la locul incidentului a fost chemată o ambulanţă aeriană, care a declarat decesul său 40 de minute mai târziu.

Gabrel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 ani şi lucra ca şofer de taxi în Londra din anul 2015. Sora sa a oferit poliţiei detalii despre ultima lui adresă, care era din Tottenham.

#ARREST | Detectives investigating the murder of Gabriel Bringye [pic] in #Haringey on Wednesday evening have made an arrest https://t.co/kSJXYM51tp

— Metropolitan Police (@metpoliceuk) February 19, 2021
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă