Un autograf semnat de Radu Drăgușin a ajuns să fie scos la vânzare de britanici! Cât costă și cu ce vine "la pachet"

4 săptămâni in urmă 38

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Dacă la gruparea bianconeri prindea foarte rar un loc înaintea unor nume precum Giorgio Chiellini (37 de ani), Leonardo Bonucci (34 de ani) sau Matthijs de Ligt (22 de ani), la Sampdoria a reușit să bifeze deja 11 meciuri consecutive în teren. 

Un autograf semnat de Radu Drăgușin a ajuns să fie scos la vânzare de britanici

În ultimul timp, Drăgușin nu primește atenție doar din partea antrenorului Roberto D'Aversa (46 de ani), ci și de la fani. Asta deoarece pe site-ul de comerț internațional Ebay a apărut un autograf semnat de internaționalul român U21. 

Semnătura lui Drăgușin, alături de numărul 19, pe care îl poartă la Sampdoria, sunt înrămate și așezate lângă o fotografie cu el în tricoul lui Juventus, iar lângă a fost scris "Semnat personal de Radu Drăgușin". Autograful, vândut de un utilizator din Marea Britanie, costă 36 de lire, echivalentul a 210 lei. 

autograf radu dragusin

Autograful lui Radu Drăgușin scos la vânzare pe internet / Sursa foto: ebay.co.uk @unique-memorabilia-100

Radu Drăgușin a fost apărat de antrenorul Roberto D'Aversa

Luni, Sampdoria a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), acasă, împotriva celor de la Venezia, într-un duel din etapa a 18-a din Serie A. Fotbalistul român Radu Drăgușin a fost rezervă la gazde, dar a fost introdus pe parcursul meciului.

La faza golului, Adrien Silva a greșit o pasă, balonul a sărit la Henry, iar acesta a înaintat spre poarta adversă având în fața sa un singur adversar, japonezul Maya Yoshida. Niponul doar a talonat, nu a atacat, iar Henry a trimis balonul în vinclul porții lui Emil Audero.

Folosit ca fundaș dreapta, Radu Drăgușin a fost surprins de fază foarte avansat și nu s-a putut replia la timp. Cu toate acestea, mai vinovați de primirea golului ar putea fi Adrien Silva și Maya Yoshida, decât fotbalistul român.

Întrebat de jurnaliștii italieni, antrenorul Roberto D'Aversa a refuzat să dea vina pe fotbalistul român pentru golul primit.

Bereszynski a avut probleme la pauză, dar nu cred că din cauza lui Drăgușin am ratat astăzi victoria. Nu mi se pare corect să îl facem pe el responsabil. N-are sens să vorbim despre asta. Dacă am fi fructificat cele trei ocazii uriașe din startul reprizei secunde, am fi vorbit despre un rezultat total diferit”, a declarat Roberto D'Aversa, conform TuttoMercatoWeb.

Etichete: autograf , radu dragusin

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă