Un autobuz care transporta 30 de pasageri s-a făcut scrum în judeţul Sibiu

1 lună in urmă 1

Un autobuz a luat foc între localitățile Mândra și Alămor. Toate persoanele care se aflau în interior au reușit să iasă la timp din autovehicul.

Pompierii sibieni intervenit cu două echipaje de stingere pentru lichidarea incendiului. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD.Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma incendiului, conform publicaţiei locale Sibiu100.ro.

Un autobuz a ars în totalitate, dar toţi pasagerii au scăpat

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu două echipaje de pompieri și un echipaj SMURD între localitățile Mândra și Alămor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport în comun. Nu sunt victime. Persoanele din interior s-au autoevacuat.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ o jumătate de oră și s-a manifestat la întreg autobuzul. Cele 30 de persoane aflate în interiorul autobuzului nu au avut nevoie de asistență medicală și locuiesc în zonă”, a spus Alina Voina, purtătorul decuvânt al ISU Sibiu.

Citeşte şi: Panică într-un bloc din județul Hunedoara! Un incendiu uriaș a izbucnit la unul dintre apartamente. Locatarii s-au văzut nevoiți să iasă pe geam ca să se salveze

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă