Un autobuz a explodat în staţie, în Rusia. Două persoane au murit, alte 17 au fost rănite - VIDEO

2 luni in urmă 17

Un autobuz a explodat în oraşul Voronezh, din Rusia. Potrivit presei ruse, două persoane a decedat, iar alte 17 au fost rănite în urma deflagraţiei.

Un autobuz a explodat în staţie, în Rusia. O persoană a murit, alte 18 au fost rănite - VIDEO

Captura Twitter

UPDATE: Două persoane au murit, iar alte 17 au fost rănite într-o explozie - la bordul unui autobuz - la Voronej, în vestul Rusiei, au anunţat vineri autorităţile locale, care privilegiază pista unui accident, relatează AFP, citat de news.ro.

O femeie, grav rănită, a murt la puţin timp după explozie, a anunţat guvernatorul regiunii, Aleksandr Gusev. Altă femeie a murit din cauza rănilor, după ce a fost spitalizată, a anunţat el ulterior într-un mesaj postat pe Telegram. Mai mulţi dintre răniţi se aflau în stare gravă, din cauza unor arsuri, potrivit aceleiaşi surse.

În momentul producerii exploziei, 30 de persoane se aflau în autobuz. Autovehiculul se afla în staţie atunci când a explodat. Suflul exploziei a spart toate geamurile şi a rupt plafonului autobuzului.

Breaking: At least 1 dead, 16 injured, after a bus explosion in Voronezh, Russia. Authorities have opened a criminal investigation into the incident. pic.twitter.com/FtKCq2A2Gz

— PM Breaking News (@PMBreakingNews) August 12, 2021

📹| Bus #explosion in Russian city of #Voronezh

▪️One died and more than a dozen others were injured in an explosion on a bus in Voronezh, #Russia on August 12.
▪️The fatality was a woman whose legs had been blown off by the blast. She died at the hospital. pic.twitter.com/MM1hxr3zAe

— EHA News (@eha_news) August 13, 2021

FSB, serviciul secret din Rusia, a trimis o echipă de pirotehnişti la faţa locului, dar aceştia nu au găsit resturi de substanţe care să indice faptul că ar fi vorba despre un atac terorist. Serviciile de securitate anchetează în continuare cazul, dar sunt de părere că totul a fost provocat de o defecţiune tehnică.

MORE: Some 30 people were reportedly on board the vehicle at the moment of the explosion https://t.co/mqXmhjyROp pic.twitter.com/4NdgieuKUD

— RT (@RT_com) August 12, 2021

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă