Un australian, în spital cu răni grave la coloană după ce a fost lovit de o oaie

1 lună in urmă 1


Incidentul a avut loc duminică, în Kenebri, New South Wales, Australia. Bărbatul în vârstă de 43 de ani din Australia a fost transportat la spital cu grave la nivelul coloanei vertebrale, după ce a fost lovit violent de o oaie, informează Daily Star.


Bărbatul a suferit o comoție puternică la coloană, după ce lovitura animalului l-a azvârlit într-un copac, de unde a căzut pe spate.


Paramedicii sosiți la fața locului au constatat că este nevoie de intervenția unui elicopter.


După ce a fost imobilizat, bărbatul a fost urcat în elicopterul sosit la locul incidentului și transportat la spitalul Tamworth pentru tratament, doctorii precizând că starea pacientului este stabilă.


„Pacientul se afla la o proprietate din Kenebri când a fost lovit de o oaie și apoi azvârlit într-un trunchi de copac, de unde a căzut destul de rău”, a declarat Rebecca Medd, inspector în funcție al Ambulanței NSW.


„Locurile de muncă ce implică îngrijirea animalelor pot fi destul de provocatoare pentru paramedici. Ei trebuie să poată ajunge rapid la pacient, dar, în același timp, trebuie să se asigure și că nu se riscă să fie, la rândul lor, atacați”, a mai precizat Rebecca Medd.


Incidentul este al doilea în statul australian dintr-o serie de atacuri ale animalelor asupra oamenilor.


În urmă cu câteva zile, un alt bărbat în vârstă de 60 de ani din NSW a fost dus la spital, cu răni la picioare, după ce a fost lovit de o capră în timp ce mergea pe un traseu montan din Munții Albaștri inferiori.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă