Un arbitru brazilian nu a putut să se mai țină și a urinat pe teren

1 lună in urmă 1

Scene stânjenitoare în Brazilia, la partida din Cupa dintre Boavista şi Goias (3-1). Arbitrul Denis da Silva Ribeiro Serafim, 35 de ani, a oferit imagini rare pe un teren de fotbal: a urinat la mijlocul terenului, pe el, înainte să fluiere startul partidei.

Serafim a fost „doborât” de nevoi chiar înaintea partidei, când se afla la mijlocul terenului și se pregătea să fluiere startul disputei. Nu a mai avut timp pentru un drum la toaletă.

Și-a dat drumul, pur și simplu, drumul pe el, deși în brigada delegată la conducerea partidei se afla și o domnișoară.

Centralul a părut că e conștient de situația jenantă și a privit în jurul lui, în speranța că totul a trecut neobservat. Din nefericire, el a fost surprins de camerele TV, iar evenimentul a devenit rapid viral pe rețelele sociale.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">¿Pensabas que habías visto todo?<br><br>Bueno, acá Denis Da Silva Ribeiro Serafim te dice que no y se pone a mear en el medio del campo de juego <a href="https://t.co/Kcd5v7SqVb">pic.twitter.com/Kcd5v7SqVb</a></p>&mdash; El fútbol va con vos (@Relatoresconvos) <a href="https://twitter.com/Relatoresconvos/status/1370344349419069443?ref_src=twsrc%5Etfw">March 12, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Fanii s-au amuzat. „Lucruri care se întâmplă doar în Brazilia”, „Testa drenajul terenului”, ”teritoriu marcat” au fost câteva reacții din mediile de socializare.

Foto: captură Twitter

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă