Un antrenor susține că Man trebuie să bată fierul cât e cald. Ce "pericol" l-ar pândi pe Denis dacă nu se transferă rapid

1 lună in urmă 2

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Arădeanul în vârstă de 22 de ani se află pe primul loc în clasamentul golgheterilor, cu 14 goluri în 17 partide, și traversează o formă excelentă. A înscris și aseară, în victoria cu 2-1 obținută de FCSB în meciul cu Voluntari, iar la final a avut un discurs enigmatic, în care a pedalat pe ideea "răzbunării unor oameni", mesaj transmis fără un destinatar clar.

Vasile Miriuță a comentat afirmațiile stângaciului cotat la 6,5 milioane de euro și a accentuat că internaționalul de tineret ar trebui să facă repede pasul către un campionat din străinătate pentru a nu bate pasul pe loc în România.

Vasile Miriuță: "Man are 22 de ani, ar trebui să se transfere acum. Lasă-l să plece pe 10 milioane de euro şi bagi un procent dintr-un viitor transfer"

În ultimele zile au fost vehiculate mai multe posibile destinații pentru extrema pe care Gigi Becali solicită 14 milioane de euro.

"Nu-i cu nimic de vină el, are un sezon foarte bun. Dar ca să rezolvi un transfer nu apare în ziare. Eu ştiu cum merg lucrurile, că am fost impresar. Vor să-i ridice şi cota, să se vorbească de el. Are 22 de ani, ar trebui să se transfere acum.

După aia, e cam greu să te transferi la un club puternic. Man sigur a avut oferte, dar Gigi Becali cere o anumită sumă. O să ajungă la 25 de ani şi o să joace tot în campionatul României. Lasă-l să plece pe 10 milioane de euro şi bagi un procent dintr-un viitor transfer", a spus Vasile Miriuţă, pentru Look Sport.

Dennis Man, supărat după FCSB - Voluntari 2-1: "Nu mă gândesc la un transfer acum"

„Nu ştiu de nicio ofertă, văd şi eu prin ziare ce se scrie, sunt zilnic transferat pe la toate echipele din Europa, dar nu sunt eu de vină şi nu e problema mea asta. Văd că oamenii se răzbună pe mine, dar eu încerc să-mi fac treaba pe teren, nu mă gândesc la un transfer acum.

Încerc să-mi văd de treaba mea, să dau totul cât timp sunt aici şi să las la o parte transferurile şi ce se scrie zi de zi. La sfârşitul campionatului să dea Dumnezeu să ieşim campioni şi vom vedea pe ce drum vom merge", a declarat Dennis Man, la finalul meciului FCSB - Voluntari, scor 2-1

Etichete: vasile miriuta , fcsb , dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă