Un antrenor român nu-i mai dă șanse lui Constantin Budescu la Damac. "Deja are probleme"

1 lună in urmă 1

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Serie A: Parma - Inter, joi, 21:45, Digi Sport 2

Fostul căpitan al Astrei Giurgiu s-a transferat la Damac în februarie, a jucat până acum trei partide, dar nu a avut vreo realizare notabilă. 

Opinia lui Ciprian Panait despre viitorul lui Budescu

Panait susține că actualii conducători ai echipei la care evoluează Budescu au așteptări mult mai mari de la sclipitorul fotbalist român. 

”Cred că are probleme acolo. Deja are probleme. Am văzut imagini pe Twitter... el nu a fost opţiunea antrenorului, ci a celor din conducere. Nu a fost adus la cerinţa antrenorului şi asta e foarte important. Cei din conducere au fost impresionaţi de ce a făcut Budescu la Al Shabab. Au crezut că va juca la fel, dar atunci era pregătit de Şumudică, un antrenor care ştie foarte bine cum să lucreze cu el.

Un antrenor care nu îl cunoaşte pe Budescu îl limitează mult. Nu ştie să îl pună în evidenţă. Din păcate, nu cred că va reuşi acolo”, a declarat Ciprian Panait, pentru Look Sport.

Budescu a spus de ce a refuzat FCSB și a semnat cu Damac

”Am discutat să vin la FCSB, dar a fost mai ușor să plec afară în acel moment. Dacă alegeam să semnez cu FCSB era mai complicat, pentru că trebuia să stau vreo două-trei luni.

Așa, mi-a fost mai ușor să vin, aici, la Damac”, a spus Budescu, într-o intervenție exclusivă, găzduită de emisiunea Liga DigiSport.

Budescu a spus și care este durata contractului pe care l-a semnat cu Damac, dar și cum ar putea pleca mai devreme de acolo.

”Contractul pe care l-am semnat este valabil un an și jumătate. Nu m-am dus pe trei luni, așa cum s-a spus prin țară. Sigur, dacă nu ne vom menține în prima ligă, deși eu îmi doresc foarte mult, atunci, da, putem discuta de plecare”, a adăugat fotbalistul.

Etichete: budescu , constantin budescu , ciprian panait
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă