Un antrenor din Liga 1 explică motivul din spatele revenirii lui Laurențiu Reghecampf în România: „Din punctul ăsta de vedere, Universitatea Craiova e de departe numărul 1” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 29

Emil Săndoi, antrenorul echipei Chindia Târgoviște, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre decizia lui Laurențiu Reghecampf de a reveni în România și de a semna cu Universitatea Craiova. 

Emil Săndoi este de părere că lui Laurențiu Reghecampf îi era dor de casă, după aproximativ patru ani petrecuți în fotbalul arab.

În ceea ce privește decizia de a semna cu Universitatea Craiova, Emil Săndoi îl felicită pe Laurențiu Reghecampf și laudă condițiile de antrenament din Bănie, spunând că oltenii au cele mai bune condiții din țară.

Emil Săndoi, despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf în România, la Universitatea Craiova

„S-a întors la o echipă de top din România și la o echipă care are niște condiții ieșite din comun. Craiova, din punct de vedere al condițiilor, e de departe numărul 1. Din punctul ăsta de vedere, eu nu cred că a făcut o alegere proastă Reghe.

Poate că a stat destul de mult prin străinătate și și-a dorit să vină să mai trăiască în România”, a spus Emil Săndoi, la ProSport Live.

 

The post Un antrenor din Liga 1 explică motivul din spatele revenirii lui Laurențiu Reghecampf în România: „Din punctul ăsta de vedere, Universitatea Craiova e de departe numărul 1” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă