Un american care credea în teoriile conspirației QAnon şi-a ucis copiii ca să nu devină „reptilieni”

2 luni in urmă 20

Matthew Taylor Coleman, în vârstă de 40 de ani, adept al teoriilor conspiraţiei QAnon şi Illuminati, a fost reţinut, după ce şi-a ucis copiii, fiind convins că minorii au „ADN-ul şarpelui şi vor deveni monştri, aşa că trebuie să-i omoare”, potrivit autorităţilor citate de NBC.

Matthew Taylor Coleman, proprietarul unei şcoli de surf din California, a mărturisit în faţa anchetatorilor FBI că şi-a omorât copiii, un băieţel de doi ani şi o fetiţă de de 10 luni, cu un pistol de pescuit.

Potrivit mărturiei din faţa anchetatorilor, bărbatul şi-a ucis copiii pentru că credea că aceştia „vor deveni monștri”, iar teoriile conspirației l-au determinat să creadă că soția sa a transmis „ADN-ul șarpelui” copiilor.

Acesta a spus că a aflat despre „ADN-ul șarpelui” prin teoriile conspirației QAnon și Illuminati. Teoria conspiraţiei a „poporului şopârlă” susţine că
extratereștrii reptilieni conduc în secret lumea și au preluat funcții importante în guvern, băncp și la Hollywood.

Coleman a spus că știe că ceea ce a făcut este greșit, dar că „este singura cale de acțiune care va salva lumea”.

Bărbatul a fost prins, fiind reclamat la poliţie de soţia sa, care era îngrijorată că a plecat cu copiii şi nu a mai răspuns la mesajele ei.

Poliţia a utilizat funcţia de căutare a telefonului mobil iPhone, care a arătat că acesta a ajuns în Mexic, Rosarito. Ulterior, poliţiştii au sesizat FBI, fiind un caz de răpire, iar autorităţile l-au reţinut după întoarcerea în SUA.

Bărbatul şi-a recunoscut crimele şi le-a spus anchetatorilor unde se află arma cu care şi-a ucis copiii. Acesta a identificat cadavrele recuperate de autorităţile mexicane.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă