Un american a fost împușcat mortal, după ce a intrat intenționat cu autoturismul într-o mașină de poliție

3 săptămâni in urmă 22

Poliția din Los Angeles, SUA, a anunțat că a împușcat mortal, la Hollywood, un bărbat îmbrăcat cu o vestă antiglonţ care a lovit o maşină a poliţiei în timp ce circula cu vehiculul său în marşarier, informează AFP, citată de HotNews.ro.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă pe Sunset Boulevard, după ce un autoturism s-a oprit în fața vehiculului unor polițiști care erau în curs de a răspunde unui apel, a frânat și a dat înapoi pentru a lovi intenționat mașina oamenilor legii.

„Şoferul maşinii a ieşit, el avea o vestă antiglonţ şi mâna dreaptă ascunsă la spate”, a precizat poliţia din Los Angeles pe Twitter.

„El s-a îndreptat spre poliţişti care au ieşit din vehiculul lor de patrulare. El a numărat „3,2,1” şi a început să-şi mişte braţul înainte” au precizat polițiștii. În acel moment, oamenii legii au deschis focul.

Bărbatul a fost atins de un glonţ şi declarat mort la faţa locului. Celebrul Sunset Boulevard a fost închis temporar circulaţiei.

Bărbatul a căzut fără suflare pe șosea lângă o mașină neagră, care avea geamul lateral pe partea șoferului spart.

Anchetatori specializaţi ai poliţiei s-au deplasat la faţa locului pentru a încerca să clarifice circumstanţele incendiului, a precizat poliţia din Los Angeles.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă