Un alt stadion modern din România prinde contur! Când e programată inaugurarea

4 luni in urmă 24

La Liga: Barcelona - Real Madrid, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1 și Digi 4K

Liga 1: Sepsi Sfantu Gheorghe - Dinamo, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Arena ar urma să fie inaugurată pe 1 mai 2021, dacă lucrările vor continua să se desfășoare în ritmul actual. Noua casă a celor de la Sepsi OSK va avea 8.400 de locuri și va fi o arenă  de Categoria a 4-a pe care se vor putea juca şi meciuri internaţionale.

Galerie Foto

Un alt stadion modern din România prinde contur! Când e programată inaugurarea

Circa 15 milioane costă proiectul. Arena este construită cu fonduri oferite în principal de guvernul maghiar. Dacă totul va decurge în continuare conform planului, Sepsi OSK ar trebui să debuteze pe noul stadion pe data de 1 mai 2021.

"Noi, pe partea de cablaje, circuitul de alimentarea cu curent electric este gata. Inclusiv lămpile pentru iluminatul nocturn sunt montate şi aşteptăm finalizarea zidăriei la cabine pentru a monta prizele, întrerupătoarele etc.

Din ce am înşeles de la colegii care lucrază la stadion, firma care se ocupă cu montarea gazonului ar fi undeva la 30 la sută din execuţia lucrării, iar asta mă face să cred că termenul avansat de domnii de la Sepsi pentru inaugurare va fi respectat", a precizat Claudiu Breban, administratorul firmei Valyciprihos, care se ocupă de tot ce înseamnă partea electrică de la stadion.

Detaliile noului stadion din Sf. Gheorghe

8.400 de locuri va avea stadionul din Sf. Gheorghe10 cabine pentru comentatori 144 de proiectoare Philips led de generaţia a 3-a vor lumina stadionul din Sf. Gheorghe, conform standardelor cerute de UEFA4200 m cablu triax va fi desfăşurat în infrastructura stadionuluitransmisia TV va putea fi făcută cu până la 18 camere

Galerie Foto

Etichete: galerie foto , stadion sepsi sf gheorghe , noul stadion sepsi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă