Un alt mesaj de ură la adresa actriței Maia Morgenstern. Radu Mihaiu, primar Sector 2: ”Nu este un rău primitiv, ci un rău elaborat, educat!”

2 săptămâni in urmă 1

Maia Morgenstern a primit un alt mesaj plin de ură pe adresa de e-mail a Teatrului Evreiesc de Stat, după amenințările cu moartea trimise pe aceeași cale, când se pregătea să sărbătorească Paştele Evreiesc. La acest e-mail a reacționat și primarul Sectorului 2 din Bucureşti, Radu Mihaiu, care a publicat pe Facebook o captură de ecran cu mesajul scandalos.

Un alt mesaj de ură la adresa actriței Maia Morgenstern

Galerie (2)

Un alt mesaj de ură la adresa actriței Maia Morgenstern

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mesajul ar fi fost trimis pe adresa Teatrului Evreiesc de Stat de pe adresă de email fictivă, [email protected]

Un nou mesaj de ură la adresa Maiei Morgenstern

Facebook

”Nu ne putem preface că aceste lucruri nu există!”

”Mintea mea nu poate concepe. Am fost crescut altfel. Am trăit pe lângă altfel de oameni. Am citit cărţi, da, despre o epocă pe care o credeam uitată. Le-am citit cu mintea omului care era convins că epoca aceea a trecut. Că omenirea este cu (măcar) un pas în faţă. Pare că am greşit. Înţeleg că Facebook blochează conturile celor care postează cum arată răul în stare pură. Nu este un rău primitiv, ci un rău elaborat. Un rău cu referinţe istorice, cu referinţe culturale. Un rău educat. Este un rău care înţelege lumea şi decide să fie rău. E mult mai uşor să lupţi cu oameni care sunt răi pentru că vor mai mulţi bani. Care fac lucruri ilegale să câştige mai mult. Asta e uşor, pentru că există feluri legitime de a câştiga bani şi îi poţi îndrepta spre acele feluri. E greu însă să lupţi cu un rău care are ca principală motivaţie ura. E teribil de greu să lupţi cu un astfel de rău. Mai jos vedeţi ceea ce au primit artiştii de la Teatrul Evreiesc de Stat. Aşa ceva nu ar trebui să primească nimeni, niciodată. Şi nu ne putem preface că aceste lucruri nu există. Dacă Facebook mă va bloca, so be it. Vom lupta cu acest rău, orice ar fi”, este mesajul primarului din Sectorul 2 al Capitalei, Radu Mihaiu.

Amenințări cu moartea la adresa Maiei Morgenstern

Actriţa Maia Morgenstern a fost ameninţată cu moartea printr-un e-mail semnat de partidul AUR. Mai mult agresorul o ameninţă şi pe fiica actriței dar şi pe ceilalţi actori ai Teatrului Evreiesc de Stat. Ororile au venit de la adresa de e-mail Andrei Ilarie, iar mesajul este semnat "din partea partidului AUR".

Liderul formaţiunii AUR s-a dezis imediat de mesaj și a transmis întreaga susţine pentru Maia Morgenstern.

După ce actrița a depus plângere la poliție, anchetatorii au anunțat că SRI a identificat până acum doi suspecţi, la Timiş şi la Bucureşti.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

maia morgenstern amenintare cu moartea evrei radu mihaiu

Top știri

Florin a salvat vieţi, dar pe el nu l-a mai putut salva nimeni. Pompierul vrâncean a sfârşit în maşina zdrobită de tren, la Şişcani

1

La sfârşitul anului trecut, Florin Tăbăcaru, un pompier din Vrancea, a fost înger salvator pentru un bărbat prăbuşit în piaţa centrală din Adjud. Omul făcuse un stop cardiac, iar tânărul militar l-a readus la viaţă. În această dimineaţă, îngerul salvator nu a mai putut fi salvat de nimeni. Florin a sfârşit sub privirile fiicei sale, într-un groaznic accident la Şişcani.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă