Un alt medic a murit din cauza COVID-19. Spitalul Județean Suceava a făcut anunțul trist

3 săptămâni in urmă 13

Un alt medic a murit din cauza COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de unitatea medicală în cadrul căreia a activat.

„A plecat dintre noi…Dr.Croitoru Liliana – medic primar medicină internă şi gastroenterologie, doctor în ştiinţe medicale, fost şef secţie gastroenterologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou” Suceava.

Bazată pe o excelentă pregătire profesională şi-a dobândit prin examene şi concursuri toate titlurile, ajungând doctor în medicină, fiind recunoscută ca o personalitate de vază a gastroenterologiei.

A făcut parte din acea pleiadă de medici cu o ascensiune treptată, de la tânăr medic absolvent, până la medic primar cu dublă specialitate şi doctor în ştiinţe medicale.

Acest traseu a fost bazat pe prestaţii şi activităţi care au aşezat-o pe o orbită de excepţie a performanţelor profesionale.

Fire deosebit de perseverentă, şi-a fixat cu înţelepciune obiectivele, fiind capabilă de disponibilitate la efort, a urmărit realizarea lor până la atingerea deplină a scopului propus.

A avut întotdeauna excelente relaţii, atât pe plan profesional, cât şi pe plan uman, bazate pe un comportament etic ireproşabil în relaţia cu pacienţii, cu colegii, dar şi cu societatea.

Şi-a exercitat profesia şi după plecarea din spital, cu conştiinţă şi demnitate în cadrul Policlinicii Bethesda, până la ’’întâlnirea” cu acest virus nemilos. A plecat dintre noi în duminica zilei de 14 noiembrie 2021.

Drum lin spre stele! întreaga comunitate medicală, prieteni, rude, pacienţi sunt profund îndureraţi de pierderea distinsei dnei doctor. Sincere condoleanţe. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, transmite Spitalul Județean Suceava.

Numărul infectărilor noi cu virusul SARS-COV 2 creşte din nou comparativ cu ziua de ieri. În ultimele 24 de ore au fost raportate peste 4.000 de noi îmbolnăviri COVID, aproape dublu faţă de ziua de luni. Numărul deceselor se menţine ridicat.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 4.128 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2, dintre care 75 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Citește și: Doliu în PNL. Primar liberal din Constanța, decedat la doar 54 de ani!
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă