Un afacerist israelian e aproape să îi dea lovitura de grație lui Gigi Becali! Miliardarul din Pipera oferise 10 milioane de euro pe celebrul hotel Rex, din Mamaia, de 5 stele, dar apoi a retras propunerea din cauza „situației complicate a actelor”

1 săptămână in urmă 28

Gigi Becali a dorit să cumpere hotelul Rex din Mamaia, însă a renunțat, iar acum un afacerist israelian este pe cale să pună mâna pe celebra locație de la malul Mării Negre.

În anul 2018, Gigi Becali a făcut o ofertă în valoare de zece milioane de euro pentru achiziționarea hotelului Rex, însă a renunțat din cauza „situației complicate a actelor”, informează Profit.ro.

După ce a fost afectat de un incediu în anul 2011, hotelul ar putea fi vândut acum cu trei milioane de euro, însă noul proprietar ar trebui să investească în jur de zece milioane de euro numai în renovare.

Un afacerist israelian e aproape să îi dea lovitura de grație lui Gigi Becali odată cu achiziționarea hotelului Rex

Yitzhak Hagag, cofondator și acționar la Hagag Development Europe, analizează posibilitatea de a cumpăra hotelul dorit și de către Gigi Becali în trecut.

Omul de afaceri israelian are în plan să se extindă pe piața hotelieră. Drept dovadă stă și faptul că a achiziționat hotelul Susai din Predeal, de la Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group.

„Hagag Development Europe are planuri ambițioase pentru România. Urmărim să ne consolidăm poziția pe plan local, atât din punct de vedere al activului existent, cât și din punct de vedere geografic. În acest context, prospectăm activ piața și ne uităm cu atenție la mai multe proprietăți sau terenuri cu potențial, pretabile pentru proiectele rezidențiale sau office, dar și hoteliere”, au declarat reprezentanții companiei, potrivit sursei citate.

Hotelul Rex a fost cumpărat de către Dan Adamescu în anul 2006, cu zece milioane de euro, de la Viorel Păunescu. La acea vreme, hotelul era cel mai popular de pe litoralul românesc, în special printre persoanele publice.

Familia Adamescu intenționa să modernizeze hotelul după incendiul din anul 2011 și să îl redeschidă în 2014, însă problemele lui Dan Adamescu cu justiția au blocat planurile.

The post Un afacerist israelian e aproape să îi dea lovitura de grație lui Gigi Becali! Miliardarul din Pipera oferise 10 milioane de euro pe celebrul hotel Rex, din Mamaia, de 5 stele, dar apoi a retras propunerea din cauza „situației complicate a actelor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă