Un adolescent de 17 ani, anchetat penal după ce l-a împușcat cu un pistor de airsoft pe un băiat mai mic

1 săptămână in urmă 40

Marti, 11 Ianuarie 2022, ora 09:53

0 citiri

Un adolescent de 17 ani, anchetat penal după ce l-a împușcat cu un pistor de airsoft pe un băiat mai mic

Poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea fac cercetări în cazul unui tânăr de 17 de ani care, luni seara, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft înspre un alt tânăr în vârstă de 15 ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea, între cei doi ar fi avut loc un conflict verbal, tatăl băiatului de 15 ani fiind cel care a sesizat incidentul autorităţilor.

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, un tânăr de 17 ani ar fi tras cu o armă de tip airsoft înspre un un băiat de 15 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor care se impun", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Pistolul a fost ridicat şi a fost întocmit un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, tânărul de 17 ani primind şi o amendă de 2.000 de lei pentru deţinerea de arme neletale. Conform Legii 295/2004, armele de acest tip pot fi procurate în România doar de persoanele care au împlinit 18 ani.

Citeste si:

Doi adolescenți au vrut să facă o poză urcați pe sigla Primăriei Ploiești. Ce s-a întâmplat după ce au spart litera "O"

Doi adolescenţi cu vârste de 13, respectiv 15 ani sunt cercetaţi într-un dosar care vizează infracţiunea de distrugere, iar părinţii lor au fost amendaţi contravenţional din cauza unui...

AUR s-a ales cu dosar penal pentru minimalizarea Holocaustului

Parchetul General a deschis dosar penal in rem împotriva AUR pentru minimalizarea Holocaustului într-un comunicat de presă emis pe 3 ianuarie de partid, intitulat „Experimentele ideologice...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă