Un adolescent de 17 ani a murit, iar fratele său de 16 ani a fost rănit într-un accident, după ce au furat mașina părinților. Victimele, localizate după telefon

1 săptămână in urmă 12


Un adolescent de 17 ani a murit în urma unui accident rutier produs în județul Vaslui. Alături de el în autoturism a fost găsit rănit, dar conștient, fratele său, un băiat de 16 ani. Tânărul care a supraviețuit nu au putut indica unde se află, însă a fost localizat de echipajele de intervenție după telefoanul mobil, potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.


Două echipaje de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță au fost dirijate luni dimineață într-un sat din comuna Pădureni, județul Vaslui, acolo unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicați doi frați, de 16, respectiv 17 ani. 


Aceștia au plecat de acasă duminică seara, după ce unul dintre ei a sustras mașina părinților. Cea care a sesizat autoritățile a fost mama celor doi. Femeia a fost sunată de fiul ei de 16 ani, care i-a spus că a fost implicat într-un accident, fără a putea indica localitatea unde se află.”Au fost localizați după telefonul mobil. La sosirea echipajelor de intervenție, tânărul de 17 ani a fost găsit decedat. Victima în vârstă de 16 ani era conștientă. A fost transportată la spitalul din Huși pentru investigații suplimentare ”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Vaslui.


Victimele au fost găsite pe un câmp în apropierea localității Ivănești. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.  FOTO: Ambulanța Vaslui


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă