"Un abuz oribil!" Ce au păţit 3 jucători de la Liverpool după meciul cu Real şi reacţia clubului: "E complet inacceptabil"

6 zile in urmă 21

  • Champions League: Bayern Munchen - PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto - Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Real Madrid - Liverpool 3-1 | Ce au păţit 3 dintre jucătorii "Cormoranilor"

Keita şi Sane au primit emoticoane de maimuţă după postările pe Instagram, la fel ca Alexander-Arnold după o postare făcută duminică pe reţelele de socializare.

Un purtător de cuvânt al lui Liverpool a comunicat că gruparea a început o investigaţie asupra ''oribilul abuz rasial'' la care au fost supuşi aceşti jucători: ''Este complet inacceptabil şi trebuie să înceteze. Liverpool condamnă orice timp de discriminare şi continuăm să lucrăm la incluziune''.

Thierry Henry şi-a dezactivat conturile de pe reţelele sociale din cauza abuzurilor rasiste

Abuzurile rasiste pe reţelele de socializare au devenit o practică obişnuită în Marea Britanie şi unele vedete precum Thierry Henry au răspuns la acestea prin dezactivarea conturilor lor de pe reţelele de socializare până la soluţionarea lor.

Instagram a anunţat o serie de măsuri, în timp ce Twitter a promis că va continua eforturile pentru a lua acţiune în cele peste 700 de cazuri de abuz reclamate în fotbalul britanic din 2019.

Premier League, în acord cu restul forurilor de conducere ale fotbalului englez, au solicitat măsuri efective din partea platformelor reţelelor sociale pentru a se evita abuzul contra jucătorilor.

VIDEO Real Madrid - Liverpool 3-1

Etichete: liverpool , real madrid , sadio mane , naby keita , trent alexander-arnold
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă