Umilit de Spania, Low primește bilete de favoare din partea șefilor săi

1 month ago 17

Cupa României: Csikszereda - UTA Arad, luni, 14:00, Digi Sport 1

Liga a 2-a: Dunărea - Turris, marți, 16:45, Digi Sport 1

Responsabilii DFB au luat această hotărâre la capătul unei reuniuni pe care au avut-o luni cu Joachim Low, aflat în funcţie din 2006, sub comanda căruia Germania a cucerit titlul de campioană mondială în 2014.

Ce spun nemții despre viitorul lui Low 

"Prezidiul DFB a decis în unanimitate, luni, în cadrul unei teleconferinţe, să continue cu selecţionerul Joachim Low drumul dificil de reînnoire început în martie 2019", a precizat federaţia într-un comunicat.

Scaunul lui Joachim Low se clătina serios după eşecul umilitor suferit de Germania în partida cu Spania (0-6), disputată pe 17 noiembrie în Liga Naţiunilor, mulţi suporteri germani cerând demiterea sa din funcţie după jocul de la Sevilla.

Umilit de Spania, Low primește bilete de favoare din partea șefilor săi

DFB consideră însă că "un meci izolat nu poate servi drept măsură pentru întreaga performanţă a echipei naţionale şi a selecţionerului", adăugând că "privirea trebuie să rămână fixată pe pregătirea Campionatului European de anul viitor".

"Avem convingerea fermă că Joachim Low şi echipa sa de antrenori vor reuşi, în ciuda unei situaţii dificile pentru toată lumea", a mai precizat Federaţia germană de fotbal în comunicatul difuzat la finalul reuniunii cu selecţionerul.

Agerpres

Etichete: germania , joachim low
Read Entire Article

Powered By Seo Tools