Umilințele provocate de patronul FCSB lasă urme adânci în familia Iordănescu! Edi, gest tulburător: „Pentru mine nu mai există! Dacă faci asta, o să trimit prin curier” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 12

Conform surselor ProSport, Edi Iordănescu a discutat cu sora sa, Maria, mesajul fiind clar: Nu vin la nunta ta, dacă naș rămâne Gigi Becali!

Mai mult, fostul tehnician al FCSB i-a transmis că dacă nu se răzgândește în privința alegerii părintelui spiritual atunci îi va trimite cadoul de nuntă prin curier.

Din câte se pare, Edi le-a spus celor din familie că pentru el Gigi Becali nu mai există!

Umilințele provocate de patronul FCSB lasă urme adânci în familia Iordănescu! Edi, gest tulburător: „Pentru mine nu mai există! Dacă faci asta, o să trimit prin curier”

În septembrie, Maria Iordănescu (25 de ani) și alesul său au serbat cununia civilă, urmând ca petrecerea de nuntă să aibă loc în curând. La evenimentul de acum două luni, Edi nu a putut ajunge fiind angrenat în programul FCSB. Atunci se pregătea de derby-ul cu Dinamo.

De altfel, antrenorul spunea: „La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu, la nuntă, nu am ajuns”.

Cert e că Gigi Becali a participat la petrecerea respectivă, fiind nașul cuplului! Acum, Edi Iordănescu s-a despărțit de FCSB, e liber de contract și vrea să participe la nunta Mariei, însă a pus o condiție clară. Potrivit surselor ProSport, mesajul tehnicianului de 43 de ani pentru sora sa a fost scurt și cuprinzător: „Dacă personajul ăsta fără cuvânt și fără respect rămâne nașul tău la nuntă, eu îți trimit cadoul prin curier. Nu pot să vin acolo! Pentru mine, Gigi nu mai există”.

Cum s-a ajuns la ruptura dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu? Antrenorul a fost criticat public și chiar umilit de omul de afaceri prin declarații precum: „Da, i-am trimis despăgubiri, prin avocat, sub formă de pomană, aşa am scris eu, prin avocat, referitor la salariile pe noiembrie şi decembrie”. Iordănescu nu a acceptat propunerea și chiar a renunțat la despăgubirile de 500.000 de euro, sumă pe care dacă ar fi primit-o ar fi donat-o nevoiașilor.

 

 

The post Umilințele provocate de patronul FCSB lasă urme adânci în familia Iordănescu! Edi, gest tulburător: „Pentru mine nu mai există! Dacă faci asta, o să trimit prin curier” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă