Ultimul turneu al anului la care va participa Simona Halep: „E oficial”

1 săptămână in urmă 10

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, 18:50 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 18:54

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) va participa la un eveniment demonstrativ la Johannesburg, în Africa de Sud, pe 18 și 19 decembrie 2021. 

„Este oficial. Sunt încântată să anunț că voi participa la turneul Africa Cares, la Johannesburg, Africa de Sud, pe 18 și 19 decembrie. Evenimentul folosește tenisul ca un mijloc pentru a susține lupta împotriva violenței de gen”, a scris Simona Halep pe Facebook.

It’s official! I’m excited to announce that I will be participating in the #AfricaCaresTennis tournament in...

Posted by Simona Halep on Monday, November 22, 2021

Simona Halep a avut un an teribil. Accidentările nu i-au permis să câștige vreun titlu WTA și au dus-o până pe locul 20 WTA. Dubla campioană de Grand Slam a avut probleme și la ultima competiție, WTA Linz, de unde a fost nevoită să se retragă înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian.

Locul Simonei Halep în clasamentul WTA la final de sezon » Cea mai joasă clasare din 2012 până în prezent

WTA

Locul Simonei Halep în clasamentul WTA la final de sezon » Cea mai joasă clasare din 2012 până în prezent

SImona Halep, turneu caritabil înainte de Crăciun

Simona va începe pregătirea pentru viitorul sezon mai devreme, cu o competiție caritabilă, „Africa Cares”, chiar înaintea Crăciunului. 

Halep va păși pe teren alături de nume legendare din istoria recentă a tenisului, Venus Williams sau Martina Hingis.

Scopul competiției a fost explicat de Martina Hingis: „Violența domestică și discriminarea între sexe continuă să fie o problemă stringentă. Abia aștept să participa la acest eveniment. Vreau să atrag atenția în această direcție, să mișcăm lucrurile în privința acestui comportament violent”.

Simona Halep: „2021 a fost un an greu de descris”

„Ei bine... 2021 a fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an care m-a provocat mult. Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă, fiindcă ne-am pierdut pe cineva foarte apropiat, pe mătușa mea. Era o femeie puternică, o persoană specială, care mereu va fi în inimile noastre.

A fost cel mai dur moment pentru mine și mi-a luat ceva să accept, dar am înțeles până la urmă că asta este viața și că trebuie să depășim orice durere și să fim puternici. Eram epuizată emoțional de o perioadă de timp și după aceea am început să sufăr din cauza unor mici accidentări, până când a venit cea mare, de la gambă, în Roma.

Nu am știut cum să o abordez, fiindcă niciodată nu trăisem așa ceva. Dorința mea de a juca era imensă, dar nu am putut intra pe teren pentru câteva luni și a trebuit să ratez dragul meu Roland Garros și nu mi-am putut apăra titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încrederea și să mă întreb dacă mă pot întoarce la nivelul la care eram, dacă mai puteam să mă bizui că fizicul meu va rezista.

Derulând rapid până în acest moment și lucrul de care sunt cel mai mândră acum, după toate aceste provocări, este că sunt încrezătoare că voi juca bine în curând și, cu muncă multă, voi crea momente speciale pe teren. Acest an nu a început bine, dar l-am terminat într-un mod pozitiv și sunt entuziasmată pentru ce urmează”, a transmis Simona Halep, printr-un mesaj postat pe Facebook.

VIDEO. Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește și alte știri din tenis: 

Se retrage? Anunțul făcut de elvețian: „Ar fi o minune să fiu acolo!”

Shuai Peng ar fi trimis primul mesaj de la dispariție, dar WTA îl contestă! Susține că nu ar fi fost scris de ea

Playtech: BOMBĂ! Nadia Comăneci, DEVASTATĂ. A jignit-o grosolan: ‘Vacă decorată’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă