Ultimul derapaj al lui Nick Kyrgios, prea mult chiar și pentru standardele sale! Aluzia făcută la mama unui coleg

1 lună in urmă 35

  • Liga 1: Gaz Metan - FC Argeș, vineri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Grecul participă în acest moment la Atlanta Open, pe zgură, iar organizatorii turneului au lansat o campanie în care fanii îi puteau adresa întrebări sportivului pe Twitter.

Nick Kyrgios, conflict pe Twitter cu Casper Ruud

Printre cei care au pus întrebări s-a numărat și Casper Ruud (22 de ani, 14 ATP), care a vrut să-l ironizeze pe grec pentru faptul că nu îi place să joace pe zgură: "Care e turneul lui favorit pe zgură?". Însă, Kyrgios nu a avut chef de glume și i-a răspuns în felul următor, de pe contul său oficial: "Mama ta!".

Pe urmă, grecul a continuat cu insulte la adresa lui Ruud, prin următoarea postare: "Casper, ești un jucător bun. Dar cu toții știm că furi puncte la turneele acestea (n.r. cele de pe zgură).", la care a mai adăugat: "Dar totuși, înțeleg de ce trebuie să-mi pomenești numele, pentru că lumea nici măcar nu realizează că tu joci tenis. Mult succes în Milan, campionule!".

Nick Kyrgios nu a participat la Jocurile Olimpice din cauza lipsei de spectatori

Tenismenul în vârstă de 26 ani care urma să reprezinte Australia alături de alţi zece jucători de tenis s-a plâns de măsurile de carantină impuse de autorităţile japoneze cu ocazia Jocurilor Olimpice şi a subliniat că nu doreşte să participe dacă publicul nu va fi prezent.

"Este o decizie pe care nu am luat-o cu uşurinţă. Ideea de a juca pe un teren gol nu mi se potriveşte însă. Nu a fost niciodată cazul", a indicat Nick Kyrgios, numărul 60 mondial.

"Nu vreau să lipsesc un sportiv australian sănătos de această oportunitate de a-şi reprezenta ţara", a adăugat el.

"A fost visul meu să reprezint Australia la Jocuri şi îmi dau seama că s-ar putea să nu mai am niciodată această ocazie, dar ştiu cum sunt eu", a explicat Kyrgios, jucător cunoscut pentru faptul că atrage multă energie din partea publicului.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă